fbpx

Haberler

İzmir Kış Trofesi 2.ci Ayak Yat Yarışları

EAYK-Çeşme Marina tarafından organize edilen 2019 İzmir Kış Trofesi’ nin 2. ayak yarışları 16-17 Şubat tarihlerinde Çeşme Marina’da gerçekleştirildi. 38 teknenin katıldığı yarışta bu yıl katılım rekoru kırıldı.

Read More

Tuzla Boat Show

VIA FUARCILIK tarfından 16-25 Şubat tarihleri arasında Tuzla Viaport marinada düzenlenen Boat Show da Kulübümüz ün Stand ı vardı. Bu fuarda çok Seçkin konuklarımız Standımızı gezdiler. Bu fuarda Kulübümüz etkinlikleri Projelerimiz tanıtıldı. Bizlere bu fuarda kulübümüze destek olan Via Fuarcılık, Sn. Coşkun Bayraktar ve ekibi…

Read More

TYF Başkanı ve Yelken İl Temsilcisi Kulüp Ziyareti

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU Başkanımız, Sn. Özlem Akdurak ve Yelken İl temsilcisi Sn. Tamer Dökmeci yi kulübümüzde ağırladık. Tesislerimizi ve Kayıkhanemizi gezdiler. 2019 Yılı Yarış takvimi, Türk Yelkenciliği ve olimpiyatlar konusunda fikirler görüşüldü. Kulübümüzün tarihçesi, Misyon ve Vizyonumuz Projelerimiz Konusunda kendilerini bilgilendirdik. Çok kısa zamanda yapmış…

Read More

IOM Radyo Kontrollü Model Yarışı

IOM Radyo Kontrollü Model Yarışı Tuzla Yelken ve Su Sporları Kulübü Tesisleri Mercan parkurunda yapılacaktır.Tüm deniz severleri 24 Mart 2019 tarihi ve saat 12:00’da başlayacak faaliyetimize bekliyoruz.

Read More

TYF Kış Kupası

Türkiye Yelken Federasyonunca 21-26 Ocak tarihleri arasında Bodrum Turgutreis te düzenlenen, TYF KIŞ KUPASI na, Okan Hacıfazlıoğlu Komodorumuz önderliğinde ; 4 adet Laser 4.7 teknesi ve 3 adet Optimist teknesi, 7 sporcumuzla katılım sağlamıştır.

Read More

Nasiol Firması Sponsorluk Anlaşması

Kulübümüzün ilk resmi Sponsorluk anlasmamiz NASIOL Firması Yetkilisi Sn Selçuk Ünal bey ile, Yetkilendirdigimiz Komodorumuz Sn Okan Hacıfazlıoglu tarafından imzalandı. Hayırlı olsun. Bu anlaşma ile Kulübümüz Envanterine 23.900 TL bedeli olan 1 Adet tam donanımlı Blue Blue Optimist Yarış teknesi dahil edildi.

Read More